שתל

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

23/04/2016 | 00:43 | מאת: טופז

כמה זמן אחרי עקירה מומלץ לעשות שתל צדובר בלסת עליונה בשן טוחנת?

שלום בכללי מומלץ לבצע סיטי 60-90 יום אחרי העקירה כדי לבדוק את אזור העקירה אחרי בחינת צילום ההדמיה (סי טי) אפשר יהיה לקבוע אם ניתן לבצע שתל באזור. לפעמים יש צורך בהליכים נוספים ,כמו בניית עצם.אבל זה נושא לשיחה נוספת בהצלחה

24/04/2016 | 19:30 | מאת: טופז

אבל האם רואים בצילום אם צריך דבר נוסף לא בעקירה? ואם לא צריך דבר נוסף רציתי לשאול האם אפשר לחכות בין העקירה לשתל בערך 5 וחצינחודשים או שזה הרבה מדי מדובר בשן טוחנת עליונה?

מנהל פורום שיקום הפה