מדידות!

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

29/01/2016 | 10:08 | מאת: עדן

היה לי תור אחד של מדידות של כתר קבוע. שאלתי את הרופא עוד כמה תורים נשארו לסיים את הטיפולים האלה והוא אמר שעוד שניים. באתי לתור השני והדבר היחיד שהרופא עשה זה שם מין חומר ורוד כזה ומגעיל.. אמר לי לנשוך אותו וזהו בדיוק דקה (אפילו לא פירק את הכתר הזמני). שאלתי אותו עם עכשיו זה אומר שנשאר עוד תור אחד אז הוא אמר שוב שנשארו עוד שני תורים. פשוט המעבדה מתעכבת עם הכתר. הוא אמר שהמדידה הזו גם חשובה ובאה למדוד את המשנן. לדעתי היה אפשר בתור הבא כשהכתר יגיע לפני שהוא מפרק את הזמני ועושה את המדידה עם הכתר לעשות עם החומר הורוד הזה. מדוע לא? האם המדידה הזו היתה באמת מיותרת כמו שאני חושבת ונועדה להשתיק אותי כדי שאחשוב שלא באתי סתם?

שירלי שלום בד"כ לאחר בצוע המבנה (שלאחר טיפול השורש) נדרשים בין 2-3 פגישות עד למסירת העבודה (שמדובר על עבודה קטנה 1-3 כתרים) שלב א ילקחו מבעים שלב ב תתבצע מדידת המתכת ואו על חומר אחר שלב ג מסירת עבודה יתכנו שינוים כתוצאה מבעיות שבדרך כמו אי התאמות,צבע לא תואם בהצלחה

מנהל פורום שיקום הפה