שחיקה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

19/01/2016 | 00:24 | מאת: רעות

הנני שוחקת ןאני בסוף של טיפולים שאחרי זה נתקן ובסוף נעשה סד כי אין ברירה כבר. שאלתי באחת השחיקות שעשיתי עשיתי שחיקה גדולה באחת השיניים שלפעמים כואב בשן שניזוקה לא רואים וראו שום נזק מאשר שפשוף וקצת פגיעה קלה בחרסינה . השאלה האם אחרי שיעשו את התיקונים והסד הכאבים יפחתו וכן גם הנזקים במיוחד במקום הנל כי לא ראו שום דבר מיוחד יותר ממה שאמרתי?

רעות שלום פעילות פה מורכבת מדיבור, נשימה, לעיסה ובליעה. כל פעילות אחרת הנה פעילות פארא-פונקציונאלית. פעילות פארא-פונקציונאלית יומית או לילית כוללת צורות רבות : הידוק שיניים, , שחיקת שיניים וחריקת שיניים .הנזקים לפעמים בלתי הפיכים ויכולים להגיע לשברים של חלקי שן,לפגיעה במוך השן .סד קשיח או אחד האמצעים לטיפול בשחיקה.הוא יעזור לך בתופעות שציינת וכנראה יפחית את הרגישות ואו הכאב.יש צורך במעקב מסודר של הרופא שלך .

מנהל פורום שיקום הפה