בעיות במידות

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

15/01/2016 | 02:26 | מאת: שירה

שלום אני בתהליך לכתר קבוע בפה. עברתי את המידות שלחו למעבדה בדקו את כיפת המתכת מדדו ונראה בסדר שלחו שוב עם בחירת הצבע ואתמול בתור ששוב מדדו בכתר עם הצבע מה שלא ניסו הכתר ממש לא יושב טוב צילמו לראות אם יש בעיה שפספסו והכל תקין נתנו הוראות חדשות אם שינוי המתכת השאלה מה עושים במקרה כזה שינויים בכתר עם הצבע , מורידים את הצבע ואז עודים שינויים במתכת או כתר חדש כי כתבו או שינויים או כתר חדש פשוט מה נהוג והגיוני יותר לעשות?

כתר הוא יצירה מדויקת והיא שילוב של עבודת רופא וטכנאי בלא מעט פעמים ישנם עיוותים שנגרמים מסיבות רבות שלא ניתן לפרטםבפורום כי קצרה היריעה. לפעמים יש צורך לחזור על המטבעים ולבצע כתר מחדש,וזה יכול לקרות גם לאחר מדידת "המתכת" מה שחשוב, למרות אבוד הזמן,הוא התוצאה הסופית ,ומבחן הזמן. בהצלחה

23/01/2016 | 23:50 | מאת: שירה

אז לפי מה שאתה אומר או יעשו חדש לגמרי או שינויים בכיפת המתכת ויהיה שוב לבדוק את השלב של כיפת המתכת לפני שלב בחירת צבע החרסינה גם אם יוחלט לעשות תיקון במתכת. וגם אם יוחלט על לעשות חדש ובמיוחד שיש הבדל גדול שרשמו למעבדה שיש עוד המון מקום?

מנהל פורום שיקום הפה