רגישות

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

01/11/2014 | 09:58 | מאת: אנה

יש לי רגישות בצחצוח ליד שן ישנה שיש בה סתימה ולא נראה לי שזה חור כי סתם שאני נוגעת בה עם המברשת אין כאב רק שאני מסובבת לפנים הפה קרוב לחניכיים פנימה יש רגישות וגם שאני אוכלת לא כואב כרגע החלפתי משחה לרגישות בשיניים ואם זה כן רק רגישות תוך כמה זמן המשחות האלו אמורים להשפיע , ולא מזמן עשיתי צילום פנורמי לבעיה אחרת , אם היתה עששת בצילום היו רואים גם את זה?

01/11/2014 | 17:04 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

יתכן שזו רגישות עקב נסיגת חניכיים או דלקת חניכיים. כדאי להבדק שוב. בברכה

מנהל פורום שיקום הפה