מי שטיפה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

24/02/2008 | 22:29 | מאת: יעל

שלום לרופא פניתי לרופא שיניים בקשר לריח פה. הוא המליץ לי על מי שטיפה gingi lacer שיש בהם אבץ. אני בת 56. מה דעתך? בתודה מראש

25/02/2008 | 22:54 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

יעל שלום, לריח רע יכולים להיות מספר גורמים אשר חלקם קשורים לשיניים וחניכיים (ולחלל הפה באופן כללי) ואחרים למערכת העיכול או הנשימה. רופא השיניים צריך לבדוק את כל הגורמים האפשריים ואחר כך, על דרך השלילה, שאר הדברים יבדקו. הברשת הלשון יכולה לעזור וגם התכשיר שהומלץ לך יכול להיות יעיל. בהצלחה.

מנהל פורום שיקום הפה