שיני בינה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

06/10/2013 | 16:00 | מאת: רוני

שלום עקרתי את שן הבינה והרופא אמר לי שאני צריכה לעקור גם את השן בינה העליונה, זאת שמעליה , משום שבמידה ולא אעקור השן שליד השן בינה העליונה תפגע....האם זה נכון?...האם מומלץ לעקור?... ובצד שני יש לי שן בינה שמבצבצת, האם עכשיו שעקרתי את השן זה יכול להזיז לי שיניים עקב צמיחת שן הבינה התחתונה בצד שני?

11/10/2013 | 13:28 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

לעיתים מקובל לעקור גם את שן הבינה הנגדית כדי למנוע בקיעת יתר שלה כשאין שן ממול. אין הוכחה לכך שעקירת שן בינה גורמת לתזוזת שיניים. בברכה

מנהל פורום שיקום הפה