כתר זמני זז

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

27/07/2013 | 10:27 | מאת: רונית

שלום, אני בטיפול להכנת כתר זירקוניה לשן קדמית. לפני שלושה ימים הרופא שם לי כתר זמני... המראה האסטוי לא משהו- מבחינת הצבע וגם מבחינת המראה... אבל הבעיה הגדולה יותר זה שעשה עברתי חוט דנטלי בין השיניים הקדמיות הכתר התחיל לצאת - דחפתי אותו מייד חזרה והוא כרגע במקום אבל אני ממש חוששת ששוד יזוז עד הביקור הבא. מדובר בשו קדמית ועולים בי עכשיו כל מיני ספקות לגבי איכות הטיפול שאני מקבלת. האם זה נורמלי שכתר זמני יזוז בכזאת קלות... בשן הזאת עשו לי בעבר סתימה זמנית והיא החזיקה מעמד שניםםםםם

31/07/2013 | 20:04 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

רונית שלום, כתר זמני יכול לזוז אבל לא בכזו קלול ולא כ"כ מהר. אם יש לך ספקות, ממליץ לך בשלב זה לקבל חוות דעת מומחה לשיקום הפה. בברכה

מנהל פורום שיקום הפה