האם אין פיתרון ?

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

17/05/2013 | 11:34 | מאת: אריאל

אבי (בן 80 )ישנם בעיות שינים מזה מספר שנים מספר רופאים מומחים שראו את הצילום C.T הרימו ידים וזאת מכיוון שחסר עצם וטוענים שלא ניתן לבצע השתלות . בעיני זה קצת אבסורד שהרפואת שינים בשנת 2013 לא נותנת פיתרון ראוי , ואומרת אין לך איכות חיים תוכל רק נוזלים ולא אוכל מוצק אשמח לקבל ייעוץ על רופא מוב שבאמת יהיה אורים ותומים ונדע שעשינו את המיטב תודה

19/05/2013 | 20:31 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

אריאל שלום רב, אכן ב2013 כמעט אין דבר שלא ניתן לביצוע בתחום ההשתלות ובניית עצם. אשמח להציג בפניך את האופציות הטיפוליות המתאימות לך ביותר, כמובן שיש צורך בבדיקה קלינית ובצילומי הCT אשר ברשותך. בברכה ד"ר איתן מיזיריצקי - מומחה לשיקום הפה

מנהל פורום שיקום הפה