עקירת שן בינה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

26/01/2008 | 21:07 | מאת: סובל

כמה ימים שאני סובל מכאבים בשן בינה עקב דלקת שהתפתחה לי באיזור... נאמר לי שאצטרך עקירה כנראה של השן בינה התחתונה.. שמעתי לא מעט סיפורים על סיבוכים שנהיו עקב העקירות ואני נורא מפחד מזה... האם העקירה היא הכרחית או שאפשר לוותר על זה ולסבול מהכאבים..? עדיף לעשות עקירה בבית חולים או שדרך המרפאה של קופת חולים כללית גם טוב? הבנתי שחייבים מישהו מומחה בעניין הזה...

29/01/2008 | 21:38 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

רצוי לקבל טיפול ממומחה לכירורגיה פה ולסת. עדיף לטפל כיוון שזה יחזור שוב ושוב.

מנהל פורום שיקום הפה