החלפת סתימה ללבנה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

24/01/2008 | 19:01 | מאת: אירית

יש לי סתימה שחורה בשן 34. בגלל שהשן די קדמית ביקשתי מהרופא שיחליף לי אותה בלבנה. אין לי שום בעיה בשן. הסתימה די קרובה לשורש, לכן הרופא אמר שהוא רק יוציא את הסתימה ולא ינקה כדי לא להגיע לשורש ואז ישים את הסתימה הלבנה. זה באמת טוב? בתודה מראש.

29/01/2008 | 21:31 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

אירית שלום, כשמוציאים סתימה ישנה בוודאי לא משאירים אזורים לא נקיים וכך אני מאמין שנהג גם רופא השיניים שלך.

29/01/2008 | 23:35 | מאת: אירית

לרופא, תודה על תשובך אין לי עששת בשן אני רוצה להחליף את הסתימה בגלל אסטטיקה האם זה בסדר לא לנקות אלא רק להוציא את הסתימה? בתודה מראש

מנהל פורום שיקום הפה