השתלת עצם

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

08/02/2013 | 18:41 | מאת: אמנון

שלום רב, אני מיועד לעבור עקירה של שן מספר 30 (טיפול שורש לפני 10 שנים ואבצס כרגע) אני שוקל לשים שתל במקום אך לא באופן מיידי. הרופא אמר לי שהוא משתמש בחומר השתלת עצם לשימור המכתשית: mineralized freeze-dried allograft - cortical האם זהו חומר מתאים לשימור המכתשית של שן מספר 30? מידע אישי אני יודע שתחום השתלת עצם הוא מורכב מאוד ולא כל הרופאים המשתמשים בחומרים אלו יודעים את כל המורכבויות שלו ולכן ברצוני להתייעץ ולשמוע עוד חוות דעת (חוץ מהרופא שלי שאני סומך עליו). תודה רבה, אמנון.

15/02/2013 | 22:45 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

אמנון שלום, ניתן להשתמש במספר חומרים וזה שהזכרת הוא אחד מהם. בברכה

מנהל פורום שיקום הפה