סתימה עמוקה , טיפול שורש וכתר

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

08/02/2013 | 00:56 | מאת: דנה

שלום דר, הרגשתי כאבי שייניים ועשיתי צילום פנורמי וצילום 2 נשכים. אמרו לי שאני צריכה לעשות סתימה עמוקה לשן מספר 14 שאולי בהמשך תהפוך לטיפול השורש. 1) מה זה סתימה עמוקה? 2) אם אצטרך בסוף לעשות טיפול שורש וכתר איזה סוגי כתרים יש ואיזה סוג עדיף? איזה סוג נחשב להכי טוב ואיכותי ? 3) מה מחיר אצלך במרפאה לסתימה עמוקה? מה מחיר לטיפול שורש +כתר? תודה מראש

14/02/2013 | 15:10 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

דנה שלום רב, כשהעששת עמוקה בתוך השן צריך לעשות סתימה או שיחזור עמוק. ככל שזה יותר עמוק כך זה קרוב יותרר לעצב השן ויתכן בצורך בטיפול שורש.לשן 14 כדאי לבצע כתר חרסינה על בסיס זירקוניה. בעניין מחירים ועלויות של טיפולים, נשמח לעדכן אותך ישירות במרפאה. בברכה

מנהל פורום שיקום הפה