סתימה לבנה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

03/02/2013 | 16:36 | מאת: חני

לפני מספר שנים עשיתי שחזורים (סתימות ) בשיניים קדמיות עליונות ותחתונות בגין חורים. לאחר זמן מה השחזורים שינו את הצבע והמרקם ונהיו דמוי גבס וכעת עלי להחליפם. רופאת השיניים טוענת כי כיום יש חומרים לבנים טובים יותר שישארו אסטטים. שאלתי היא האם זה אכן כך כיצד נקרא החומר והאם לא מקובל לעשות שחזור באמצעות חרסינה? הרופא טענה שזה רק לכתרים החרסינה ומאוד יקר בכל מקרה.. תודה חני

14/02/2013 | 15:07 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

החומרים היום באמת איכותיים יותר ונקראים קומפוזיטים. ניתן לבצע סתימות מחרסינה! בברכה

מנהל פורום שיקום הפה