כאבים בשן לאחר טיפול שורש

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

18/12/2012 | 18:19 | מאת: מיה

שלום, אתמול עברתי טיפול שורש בשן מספר 26 (4 תעלות). בתום הטיפול הרופא בדק את השן והכתיר את הטיפול כהצלחה, כך גם את הסתימה שעשה במקום (ערך צילום נוסף). היום, יממה אחרי הטיפול, יש לי כאבים בשן - לחיצה קלה בעזרת הלשון מכאיבה מאוד וכמו כן, יש באזור השן רגישות לקור ולחום. האם כאבים כאלה אופייניים לאחר טיפול שורש? מתי עלי לפנות למרפאה? תודה רבה, מיה

18/12/2012 | 20:45 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

מיה שלום, בהחלט יכול להיות כאב כמה ימים אחרי טיפול שורש. פחות סביר כאב לקור או חום. בכל מקרה אני ממליץ להיות בקשר עם הרופא שטיפל בך. בברכה

מנהל פורום שיקום הפה