ניתוח הארכת כותרת

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

12/12/2012 | 19:08 | מאת: עזרא

שלום יש לי מחר ניתוח הארכת כותרת ואני קצת חוששת האם עליי עשות משהו לפני? האם יש כאבים ותפרים. ביום ראשון יש לי אירוע האם אהייה נפוחה ובעית אכילה? מדובר על שן פנימית ביותר שייש אחרי טיפול שורש מבנה וכתר זמני. אשמח. לקבל קצת אינפורמציה. כמן כן קבעו לי תור לעוד 3 שבועות ללקיחתמדידות לכתר האם זה בסדר? האם לא יהיו כאבים? וכמו כן האם יכול להיות איזה פגיעה בעצבים שם והרגשת נימול. אני קצת חוששת בגלל חוסר אינפורמציה. אין לי את מי לשאול כי למרפאה מגיעה רופא פעם בשבוע לעשות טיפולי חנייכים למינהם. תודה

15/12/2012 | 20:21 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

אני מקווה שהניתוח עבר בשלום ושקיבלת את כל התשובות מהרופא שטיפל בך, כפי שצריך להיות. בברכה

מנהל פורום שיקום הפה