שן משחירה לאחר נפילה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

07/12/2012 | 12:41 | מאת: אופיר בלאו

שלום לפני כשבועיים איבדתי הכרה ונפלתי בביתי כתוצאה מכך קיבלתי מכה חזקה בשיניים הקדמיות ושן אחת התעקמה והלסת גם התנפחה אבל אחרי כמה ימים ירדה הנפיחות והכאבים,אבל השן התחילה להשחיר לא טיפלתי בזה עד היום בגלל שההיתי מאושפז האם יש דרך להציל את השן ?

08/12/2012 | 17:58 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

שלום אופיר, ברור שניתן להציל את השן אך לפי כל הסימנים יהיה צורך לבצע טיפול שורש כיוון שהעצב של השן נפגע. לאחר מכן עושים מבנה וכתר על השן כדי להגן עליה ולשנות את צבעה חזרה לדומה לשן הסמוכה. זו עבודה אסתטית מאוד מאתגרת ומומלץ רופא שיניים משקם ברמה גבוהה מאוד אשר עובד עם טכנאי שיניים אומן. בברכה, ד"ר איתן מיזירצקי - מומחה לשיקום הפה

מנהל פורום שיקום הפה