שתלים למעשן

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

26/06/2012 | 15:06 | מאת: רון

צהריים טובים, לפני כשבועיים עשו לי 6 שתלים. לא ידעתי שאני צריך להפסיק עשן ואני מעשן "קל"- 2 סיגריות ליום(העבודה שלי מאד לחוצה וזה קצת עוזר לי להרגע) קראתי עכשיו שעישון מאד מזיק לשתלים ומאד נבהלתי.(גם לא ידעו אותי שאני צריך להפסיק לעשן לפני ההשתלה) האם 2 סיגריות ליום הורסות לי את הסיכויים לקליטה? אני ממש בחרדה כי אני לא יכול לסבול את התותבות הזמניות ששמו לי. אני חייב לציין שמעולם לא סבלתי מדלקות חניכיים( קראתי שסיגריות גורמות לתופעה) ואין לי כלל בעיות בחניכיים(מצבי הבריאותי מצויין) ואני מצחצח שיניים אחרי כל סיגריה(לא סובלת את הטעם שנשאר אחרי).

26/06/2012 | 15:16 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

רון שלום, אין לך מה לדאוג כיוון שקרוב לוודאי ל 2 סיגריות אין השפעה על קליטת שתלים בברכה

מנהל פורום שיקום הפה