גיל דנטלי

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

07/01/2008 | 06:08 | מאת: יעל

אחרי ביקור אצל שיננית עם הבת ( בת 12) היא מסרה שהפה אצלה מוזר כי יש לה שיניים קבועות שיוצאות בד"כ בגיל 12 ולעומת זאת שיני חלב שבאופן רגיל נופלות בגיל 8 עדיין בפיה... מה משמעות הדבר? יש לציין שנו מקפידות גם על בקורת תקופתית אצל רופאת השיניים שמעולם לא הסבה את ליבנו ל"בעייה" זו ובסה"כ כללי מצב פיה ושינה - טוב.

07/01/2008 | 17:32 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

יעל שלום, ראשית יש לעשות צילום פנורמי ובו נראה את התפתחות השיניים הקבועות בלסת. ישנה תופעה שחלק מהשיניים הקבועות לא בוקעות או שהנבטים שלהן לא קיימים. יש לאבחן זאת ולהערך בהתאם. בהצלחה

מנהל פורום שיקום הפה