שן בינה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

25/05/2012 | 17:17 | מאת: אורית

שלום ! עקרתי ביום ראשון האחרון שן בינה תחתונה , הכל נראה בסדר גם אין כל כך כאבים המצריכים משכחים מלבד נפיחות קלה ושטף דם ממש קל באזור העקירה אין דבר גם הלסת חוזרת לאט לאט להפתח כמו בעבר , שזה גרם לי את היכולת להסתכל על אתר העקירה והוא נראה לי מוזר כמו שקע שסע בין שני חלקי חניכיים שיש בו נוזל בצבע אדום כהה , זה נורמלי?

28/05/2012 | 13:56 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

אורית שלום, אזור עקירה משנה צבע מיום ליום בהתאם להתקדמות הריפוי ויכול להראות לבן או אדום. במידה ואין הופעת סימנים נוספים זה נשמע נורמלי אך למען הסר ספק, תבדקי אצל רופא השיניים שלך. בברכה

מנהל פורום שיקום הפה