מה הסיכוי לתזוזת שיניים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

04/03/2017 | 20:22 | מאת: עינת

רציתי לשאול אני בערך חודש בלי כתר זמני בגלל בעיה של כאבים קרוב למקום הנ"ל שרצינו לבדוק אם בלי הכתר המקום והכאבים יפחתו ועוד סיבות . השאלה האם עכשיו שמגיעה כעבור חודש האם הכתר יתאים לי או שבגלל עבר חודש שזה מספיק זמן הסיכוי שתהיה תזוזת שיניים והמידה לא תתאים הסיכוי לכך יותר גדול ואצטרך מידות חדשות?

עינת שלום לא מקובל להיות בלי כתר זמני אפילו לא דקה כל הנתונים משתנים אין שום סיבה שתהיה בלי כתר זמני גם לצורך בדיקות לא ברורות.... תודה ד"ר הכט גדעון

מנהל פורום שיקום הפה