פצע חדש ומוזר בחניכיים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

28/02/2017 | 21:13 | מאת: שירלי

יצא לי פצע לא יודעת אם זה אפטה / אבצס /הרפס על אדמומיות סוג של דלקת חניכיים נראה הצמודה לשן בינה יש איזה פצע שמתאים למקום הזה ומה הטיפול?

שירלי שלום נגע ויראלי (HERPES OR APTHEׁ) מתרפא מעצמו ואין טיפול ספציפי ישנם משחות שניתן לקנות בפארמים ,הם באים לעזור בתופעות לוואי ,אבל הריפוי בא תוך מספר ימים .אנחנו מייחסים את המילה אבצס למחלה שקשורה בשן אבל כדי לאבחן אותה צריך לבצע בדיקה קלינית. גשי להיבדק ד"ר הכט גדעון

מנהל פורום שיקום הפה