שן ששינתה את מצבה בפה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

24/02/2017 | 13:02 | מאת: לילך

רציתי לשאול יבדקו לי בטוח את הבעיה עם הדלקת שם וגם שכואב הרבה פעמים ואדום שם. אבל יכול להיות שינוי מנח של שן בינה ובקעה והכל בסדר ועם השנים שינה תנוחה / מיקום ושפתאום גם יכול להיות מצב לא הבדר כמו שן רגילה פתאום והאם שמטפלים בשן ליד גם יש לזה השפעה וגם זה שהשן קצת שחורה שאפילו ניקוי שיננית לא מוריד? ושבוע הבא יבדקו שוב סופי מה הטיפול חשבו אולי זו דלקת שתעבור אולי כי אצלי לוקח לכל דבר הרבה זמן יש אצלי החלמה איטית תמיד.

מציע שתנסחי מחדש את שאלתך היא מאוד לא ברורה ורצופה בשגיאות תחביר!!!!!

25/02/2017 | 13:23 | מאת: לילך

הכוונה האם יכול להיות מצב ששן בינה שבקעה בסדר פתאום יש לה דלקות וכאבים יכול שהשתנה פתאום מצב המנח שלה וזה שעושים טיפול בשן שליד גם ה גרם לזה איזו השפעה או תזוזה שלה?

לילך שלום די קשה להבין אותך את מתנסחת רע.. שן בינה שלא בקעה לחלוטין יכולה לגרום לדלקות חוזרות ונשנות קשה להאמין שטיפול בשן הסמוכה שינה דבר בתנוחה של שן הבינה אבל גם זו היתנות בסבירות נמוכה קשה להתיחס לבעיה בלי לראות אותך וצילום מדוע את לא מתייעצת עם הרופא שלך הרי הוא מטפל באזור?? תודה ד"ר הכט

מנהל פורום שיקום הפה