צי פה לעזרה לדלקת חניכיים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

23/02/2017 | 19:23 | מאת: יעל

יש הבדלים בין סוגי מי הפה הצובעים את השיניים נגיד תורדנט לקרוסודיל ואיך מי הפה דקפינול ג'ל למי שיש דלקת יכול לעזור יותר שמי פה לא רגילים ואם הדלקת ליד שן אחת האם הבעיה לא חניכיים אלא יש בעיה בשן שהדלקת מתבטאת כך?

יכל שלום תרודנט,קורסודיל הם תכשירים לשטיפת פהשמכילים חומר אנטי בקטריאלי -כלורהקסידין הם אכן צובעים את השן ולא מומלץ להשתמש בהם באופן יום יומי אלה רק בהנחיית רופא שיניים אני לא ממליץ על דקפינול כשטיפת פה ,מוצר יקר ללא הצדקה דלקת לא פותרים ע"י שטיפות אלה ע"י אבחון וטיפול מרופא שיניים שטיפות הם חלק מטיפול ולא טיפול בפני עצמו! תודה ד"ר הכט גדעון

מנהל פורום שיקום הפה