כתר שנפל לי והטיפול בזה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

06/02/2017 | 19:51 | מאת: גאיה

התקינו לי כתר זמני הרגיש לא נוח ולוחץ התכוונתי ללכת עוד יומיים שיש לי במילא תור ובינתיים עכשיו נפל אלך בתור שידביקו זה פחות מדאיג מה שכן מדאיג אותי באיזור איפה שמנקים בין השן הזאת לשן הבאה / חניכיים לא יודעת יש דם פתאום כי אם סתם נפילה של כתר זמני זה קורה אבל בלי דם וזה מדאיג מה יכולות להיות ההשלכות בעקבות זה ואם כתר זמני גורם ככה האם קבוע יחזיק מעמד?

שלום כתר זמני לא צריך לנשור סתם אם הוא כן צריך לטפל בבעיה מיידית ולא לתת לתופעות שיופיעו להחמיר דימום הוא כנראה בגלל דחיסת מזון לך טפל בבעיה חבר תודה ד"ר הכט גדעון נייד 0545777394

מנהל פורום שיקום הפה