לסת עליונה ללא שיניים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

11/05/2012 | 19:06 | מאת: בר

בת 49 מזה 24 שיניים ללא שיניים בלסת עליונה מבקשת לבצע שתלים וכתרים בגלל חוסר עצם הפתרון המוצע הינו הוצאת עצם מהאגן זאת במידה ואני מעוניינת בכתרים / גשר ולא בשתלים ועליהן תותבת ללא חיך. עקב נסיגת עצם בלסת גם הזרקות חומרי מילוי לפנים לא מחזיקות מעמד אודה לקבלת פרטים נוספים לגבי פעולת הוצאת עצם מהאגן והשתלתו בלסת העליונה.

12/05/2012 | 19:48 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

בר שלום, מדובר בהליך כירורגי אשר מבוצע בבי"ח עי כירורג פה ולסתות. מציע לך להתייעץ גם עם כירורג. בברכה

16/05/2012 | 04:13 | מאת: אני

השתלת עצם מהמת כפי שהוסבר לי אחרי טיפול של 7 שנים ללא כל חומרים שיחייבו לקבל כדורים נגד דחיה -נאמר זו עצם נטו ללא כל שרידי אי התאמה! אלו כפי שנימר לי שתלי עצם שלוקח חצי שנה עד שזה ניקלט ורק אז אפשר לבצע השתלה או תותבות והנטיה לבצע 4 שתלים עליהם להלביש את השאר הכוונה לכל הפה כי תותבות מסתבר נופלות אולי תלוי באדם... אז אין צורך לקחת עצם מהירך או מה, שזה סיפור בגיל מסויים ביכלל.אז בררי לגבי העצם שלא ממך והייתי שמחה אם כבוד הרופא יוכל להוסיף את דעתו המלומדה בנידון האם זה טוב והאם השתלים הללו מעצם המת ניקלטים הייטב ולא עושים בעיות והאם יש ניסיון בארץ בנידון והיכןזה מבוצע בהשגחה גם לחולים וסוכרתיים היכן בעלי הניסיון בנידון הכי טוב אם אפשר כבר לקבל הכוונה! תודה אני

מנהל פורום שיקום הפה