שחיקה בכתר זמני וניתוח

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

27/01/2017 | 12:39 | מאת: שירלי

עושים לי כתר חרסינה מנסים את זה אולי זה יבטל את הצורך בהארכת כותרת מקווים שכן אבל עדיין לא בטוח סופי. בינתיים עשו לי כתר זמני ומדידות והכתר הזמני ממש קטן ונפל פעם אחת ומרגיש לא נוח עם הגובה כי גבוה יותר מהשאר למרות שנפל שראיתי שממש לא כזה קטן שאי אפשר יותר מזה ומרגיש סוג של לחץ בחניכיים , בינתיים כנראה שחקתי את הכתר הזמן רואה סוג של חור / שחיקה באמצע השאלה שלי האם בעקבות זאת יכול להיות שהשחיקה פוגעת גם בשן עצמה לא רק בכתר הזמני ותהיה פגיעה באורך שבמצב זה הסיכוי לניתוח גדול יותר . חוץ מזה שמרגישה סוג של כאב לחץ במקום . לא שלא יכולה לעשות פעולות שעושים אבל הרגשה לא רגילה לעומת שיניים אחרות .

שירלי שלום הכנת שן לכתר דורשת ידע ויש צורך להשאיר מספיק חומר שן לחביקת הכתר ,ולא חשובאיזה כתר יבוצע אם אין את התנאים הנאותים הכתר הקבוע יכשל וכמובן הכתר הזמני יפול ואו יוצר בו "חור" כי הואדק מדי לגופו של עיניין,הרופא שלך צריך לשקול את הנושא מחדש תודה ד"ר הכט גדעון נייד 0545777394

31/01/2017 | 17:18 | מאת: שירלי

אז הסיכוי קטן לכך שבכתר חרסינה ללא מתכת בזכות זה יבטל את הצורך בניתוח בגלל שאין מתכת אז הכתר יהיה כלומר יותר דק ולא צריך כל כך הרבה אורך כמו בכתר רגיל חרסינה על מתכת?

שירלי שלום הצורך בהארכת כותרת לא תלוי בסוג הכתר גם לכתר ללא מתכת יש צורך בגובה מינימלי אם לא מבצעים הכנה נכונה ואם אים מספיק חומר שן לחביקה נכונה של הכתר הוא יכשל\ישבר\יפול שוב ושוב תודה בהצלחה ד"ר הכט גדעון נייד 0545777394

מנהל פורום שיקום הפה