כתר זמני כמה שאלות לגביו

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

18/01/2017 | 17:09 | מאת: ליאת

הכתר הזמני נפל לי אחרי יומיים מה הסיבות שכתר זצני נופל כל כך מהר האם זה בגלל משהוא שאני גרמתי או משהוא אחר ואם ככה נופל במהרה ההכנה של הכתר תהיה מסובכת יותר כדי להגיע גם שם לדיוק ועושים כתר חרסינה האם ההכנה של כתר כזה יותר מסובכת ומורכבת כי לא נוטים היום לעשות הרבה כתרים כאלה רק במקומות או אסתטיים או שאי אפשר כתר עם מתכת?

שלום ליאת כתר זמני לא אמור ליפול אם הוא נופל בד"כ הסיבה קשורה לבצוע לא נכון של ההכנה אבל יתכנו גם סיבות שקשורות בך,כמו אכילת דבר דביק(תמר ,סוכריה) שיכולים לשלוף את הכתר ההכנה לכתר הסופי הסתיימה ברגע שבוצע לך כתר זמני,כעת נשאר השלב הטכני שבו הטכנאי יבצע כתר סופי. סוג הכתר הסופי בהרבה משתנים ואכן היום הנטינ ללכת לכיוון כתרים ללא מתכת תודה ד"ר הכט גדעון נייד 0545777394

מנהל פורום שיקום הפה