שיקום כתר חרסינה ללא מתכת

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

16/01/2017 | 19:40 | מאת: נועה

הוחלט לעשות לי כתר חרסינה ללא מתכת איך הולך שלב המדידות . כלומר כמה מדידות צריך ומה התהליך כלומר זה שאין מתכת איך שלב המדידות שונה ומה עושים בכל שלב מאחרי שגמרו את הכתר הזמני?

נועה לשום כתר ללא בסיס מתכת בד"כ נשלח למדידת הכיפה הפנימית,ואחריו נשלח לטכנאי לגמירה אפשר לסיים את הכתר בשלב אחד אחרי המידה בלי למדוד כיפה ,ורופא מיומן בד"כ פוסח על שלב המדידה אם כן בשלב המידה הרופא שולח למעבדה את המטבע של השן ושל הלסת הנגדית,רישום סגר .וצבע. המקפידים מצלמים את הכתר! תודה ד"ר הכט גדעון נייד 0545777394

מנהל פורום שיקום הפה