לאחר טיפול שורש בשן טוחנת

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

05/01/2017 | 22:03 | מאת: נאוה

אני אחרי טיפול שורש אצל מומחה שגמר בשן טוחנת עליונה הכי אחרונה (לא בינה) אמר שלא בטוח שכדאי יהיה לשים כתר אולי רק מבנה מה דעתך בנושא לא מסוכן רק מבנה אשאל את הרופאה המשקמת ונתייעץ אבל במיוחד שאני גם שוחקת ופוחדת שהסיכוי לשבירה יותר גדול ועד שיעשו סד בגלל עוד משהוא יעברו כמעט חצי שנה לפחות מהה דעתך יש מצבים שעושים רק מבנה או שמומלץ כתר וברור שאתייעץ עם הרופאה ונחליט ביחד.

שלום שן שעברה ט.שורש היא שן לא ויטאלית(חיה) לשיניים כאלו יש נטיה להישבר ולכן אנו מגינים עליהם בעזרת "כתר" במעט מהמקרים ניתן לסיים את הטיפול רק עם מבנה לא ממליץ לותר על כתר ,במקרה שלך ,שאת מציינת את תופעת ההידוק שיניים. אבל כל זאת לשיקולו הסופי של רופא השיניים שלך. תודה בהצלחה ד"ר הכט גדעון

נאוה שלום בד"כ אחרי טיפול שורש מבצעים כתר שנועד להגן על השן מפני שבר עתידי שן שעברה ט.שורש היא שן לא חיה ויכולה במהלך החיים להשבר כשמדובר בטוחנת צריך לבצע כתר במיוחד שאת מספרת שאת שוחקת שיניים אבל מי שמחליט זה הרופא שמשקם אותך וצריך להבין מה הם מניעיו לאי בצוע כתר!!! תודה ד"ר הכט גדעון נייד 0545777394

מנהל פורום שיקום הפה