האם לעקור או להמתין עם זה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

08/02/2012 | 14:16 | מאת: עדי

שלום עשו לי צילום פנורמי ורופא השיניים אמר לי שיש לי דלקת מאוד גדולה וצריך לעקור את השן התחתונה ונתן לי אנטביוטיקה לשבוע ימים הלכתי לרופאת שיניים אחרת והיא אמרה לי שאכן יש דלקת בשן אבל אם אין כאבים יכול להיות שהדלקת היא רדומה ולא כדאי לעקור עכשיו את השן אם אין כאבים ואמרה לי לרשום ביומן ולהיות בביקורת כל חצי שנה עם השן ..שאלתי היא למי להקשיב אין לי כרגע כאבים לקחתי אנטיביטיקה כמו שהראשון אמר אבל יש לציין גם שאין לי כאבים האם זה יכול לפגוע לי בשיניים אחרות אם לא אעקור אותה במיידי כי דלקת יש כאבים אין

11/02/2012 | 10:01 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

עדי שלום, במצב כזה של חילוקי דעות קיצוניים בין שני רופאי שיניים אני ממליץ לפנות למומחה לשיקום הפה שיכריע ובמידת הצורך יקיים התייעצות עם מומחה לטיפולי שורש או חניכיים. בברכה

מנהל פורום שיקום הפה