השיניים שלי קורסות...

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

05/01/2012 | 10:10 | מאת: יעלה

שלום, אני בת 37. מטופלת במשך השנים טיפולי שיניים (כלומר,אין הזנחה של שנים) 1.בחודשים האחרונים כואבות לי השיניים, כל פעם שן אחרת. והן בזו אחר זו מופנות לטיפולי שורש ואחת לעקירה. שאלתי את הרופא מה ההסבר שלו והוא אמר שיש דבר כזה כמו "אפקט הדומינו" (הוא לא מתרגש) בנוסף, ב 2 שיניים שעשו לי טיפול שורש, יש לי רגישות מדי פעם. אני עדיין ברמת המבנה. 2. בזמן האחרון אני גם מהדקת שיניים בלילה. הרופא טוען שהידוק השיניים יכול לגרום לכאבי שיניים. גם בשיניים שעברו טיפול שורש?

05/01/2012 | 16:54 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

יעלה שלום רב, הידוק שיניים יכול בין היתר לגרום לכאבי שיניים גם אם עברו טיפולי שורש. ברור שזה לא מצב תקין בכלל כששן אחרי שן עוברת טיפולי שורש. יש צורך באיבחון מאוד יסודי ולקבל תשובות ברורות למה זה קורהץ בברכה ד"ר איתן מיזיריצקי

06/01/2012 | 01:22 | מאת: יעלה

איזה תשובות אפשריות? תודה!

מנהל פורום שיקום הפה