שלום, יש לי בעייה של שיניים קטנות.

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

01/01/2012 | 00:43 | מאת: רחלי

שלום, אני בת 18. יש לי בעיה של שיניים קדמיות קטנת מאוד. כל השיניים שלי קטנטנות וישרות מאוד, כאילו קיצצו אותן במסור. זה די פוגם בחיוך שלי לטעמי. רופא שבדק אותי סובר שהשיניים שלי נשחקו עם השנים, וממליץ על סד לילה. האם ייתכן שללא סד הלילה השיניים שלי תמשכנה להישחק עד שתיעלמנה לגמרי?? ושאלה נוספת - הייתי מעוניינת מאוד להגדיל אותן באיזשהו אמצעי. מחיפוש קצר באינטרנט נוכחתי לדעת שהדבר אפשרי. האם טיפול להגדלתן מסופק על ידי מרפאות מיוחדות לרפואה פלסטית או שמדובר בטיפול שרופא השיניים יכול להעניק לי? אשמח לתשובה מהירה. רוב תודות!

02/01/2012 | 10:12 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

רחלי שלום, ניתן לדעת אם השיניים נשחקו או היו כאלה קטנות ע"י השוואה של צילומים מהעבר בחיוך להיום. אם יש תהליך של שחיקת שיניים עלייך להרכיב סד לילה. שיקום מצב של שחיקת שיניים כללי הוא מורכב ודורש ידע ומוחיות לכן המלצתי היא לבצע טיפול כזה, במידת הצורך, אצל מומחה לשיקום הפה. למידע בנושא שחיקת שיניים את מוזמנת לעיין בקישור המצורף: http://teeth.co.il/siteFiles/13/266/5872.asp ד"ר איתן מיזיריצקי

מנהל פורום שיקום הפה