שאלה-

דיון מתוך פורום  שיקום הפה

09/12/2011 | 11:54 | מאת: יאיר

יש לי שיניים מאוד צהובות.. ושאלתי את הרופא שיניים שלי אם זה בגלל שלא צחצחתי שיניים וטיפלתי בהם.. והוא אמר: "ממש לא, זה גנטי. למי שיש שיניים צהובות זה רק גנטי". שאלתי אותו בנוסף, אם שיניים צהובות יכולות להיות בגלל שתייה של קולה וכאלה.. והוא שוב אמר: "שיניים צהובות זה רק גנטי, שום דבר אחר לא גורם לשיניים להיות צהובות". השאלה שלי- זה באמת נכון מה שהוא אומר? שיניים צהובות רק בגלל שזה גנטי? או שמי שלא מצחצח ומטפל בשיניים ושותה הרבה קולה זה גם יכול להפוך לו את השיניים לצהובות?

09/12/2011 | 13:48 | מאת: ד"ר איתן מיזיריצקי

יאיר שלום, צבע השיניים הוא גנטי. ישנה גם צביה או הכתמה חיצונית כתוצאה מעישון, צבעי מאכל וכו.. ואלה ניתנים להסרה בעזרת טיפול שיננית. ניתן להלבין שיניים צהובות בעזרת טיפול הלבנת שיניים. בברכהכ

מנהל פורום שיקום הפה