תינוק משועמם?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

24/06/2008 | 17:43 | מאת: לילי

חלי שלום! בני בן 8 חודשים ואני איתו בבית. בדרך כלל אנחנו משחקים בבית, מטיילים בחוץ, נוסעים לקניות ומשחקים במרפסת. לא יוצא לו כל-כך להפגש עם תינוקות בני גילו. האם זה חשוב בשלב זה שאמצא לו מסגרת למפגש כזה? בנוסף - ישנם ימים שכל היום אנחנו בתוך הבית עד הערב שנהיה יותר נעים. האם זה מספיק לו או שהוא צריך יותר פעליות? תודה

24/06/2008 | 18:39 | מאת: חלי ברק-שטיין

לילי, נשמע שאת והילד מרוצים מהסידור הקיים. את יכולה בהחלט לנסות להפגיש אותו עם ילדים בגן המשחקים או בפעילות מאורגנת כלשהי. קצת לפחות שיתרגל לילדים ולקשר איתם. זה בהחלט חשוב לגבי שאר הפעילויות, את צריכה למצוא את הסוג והכמות של הפעילויות שמתאימים לך ולו. אין דרך אחת נכונה. מה שעושה אותו ואותך מרוצים- זה טוב את יכולה לקרא עוד על צרכים חברתיים של ילדים בגילו בפרק בנושא בספרי 'תקשיבו לי רגע'. בהצלחה חלי

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים