לשנות נושא?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

21/06/2008 | 19:24 | מאת: ליאל

שלום !!! רציתי לדעת אם זה נכו לשנות את הנושא (להסיח את דעתה) של בתי למשהו אחר כאשר היא מרביצה או עושה משהו אסור. או לומר לה באותו רגע דל המעשה אסור פשוט עד שהיא תבין או פשוט עד שיעבור לה גיל הדווקא בתי היא בת שנה ותשעה חודשים. ואני קצת לא יודעת מה לעשות!!! אשצמח לחוות דעת דחופה.

25/06/2008 | 23:37 | מאת: חלי ברק-שטיין

ליאל, את צריכה לומר לבתך בצורה ברורה וחד משמעית 'אסור', כשהיא עושה משהו אסור. לא לצעוק או לדבר יותר מידי רק להגיד מה אסור, ולהזיז אותה למשהו אחר. כך מחנכים למשמעת. את יכולה לקרא עוד בנושא בפרק בספרי 'בגובה העיניים', מופיע באתר שלי, וגם בפרק בספרי 'תקשיבו לי רגע'. לא מספיק לחכות שדברים יעברו. בהצלחה חלי

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים