הליכה מתוך שינה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

20/06/2008 | 18:38 | מאת: רויטל

שלום רב בני בן התשע מתעורר לפחות פעם בשבוע או יותר נכון אינו מתעורר משנתו,אך מדבר מתוך שינה מתיישב ולפעמיים מתהלך מתוך שינה עיניו פקוחות אך הוא ישן. כשמדברים איתו הוא אינו שומע.בד"כ הוא רב בחלום ונלחם,כועס וצועק. התופעה אינה חדשה.אין קשר למה שהילד עובר בחיי היום יום. הילד הוא תלמיד חרוץ מקובל חברותי,גם בשיחה עם מוריו אין שום בעיה. האם כדאי לבדוק תופעה זאת?והיכן?

25/06/2008 | 23:58 | מאת: חלי ברק-שטיין

רויטל, רק ליתר בטחון הייתי מתיעצת עם נוירולוג ילדים, שישמע על התופעה ויאמר את דעתו. זה לא יכול להזיק. חלי

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים