מפחדת לטעות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

20/06/2008 | 16:23 | מאת: קריסטינה

שלום,יש לי בת בת 2.5,התחלנו עם הגמילה לפני כחודשיים הלך יופי,לפני כשבועיים התחילו בעייות לדבר איתה לשאול האם היא רוצה קקי או פיפי היא מתחילה לבכות חזק,כשהיא כבר לא יכולה להחזיק היא עושה במכנסיים או באמבטיה ובוכה.יש לה יציאות פעם ב 3 ימים. אנא עזרו לי,תנו לי עצה,מה אלי לעשות,אנני יודעת אם אני בפורום הנכון,אם לא אולי מישהו מכיר את הבעייה?אני מודאגת נורא

28/06/2008 | 06:09 | מאת: חלי ברק שטיין

קריסטינה, האחור בתשובה בגלל חופשה, היתה הודעה בפורום האם דברים הסתדרו? את צריכה לדעת שבתהליך גמילה יש נסיגות. אם אתם לא תיכנסו ללחץ, ותרגיעו את הילדה שזה בסדר, תוכלו להחזיר אותה למסלול. אם משהו מפריע לה שתנסה לומר. אם חודשיים זה הלך בסדר, משהו כנראה קרה, וצריך לזהות שימרו על ההגיון והרוגע ונסו לברר מה קורה כך תוכלו לחזור למסלול הגמילה. בהצלחה חלי

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים