פחד חרדתי פתאומי- זקוקה לתשובה דחופה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

18/06/2008 | 23:05 | מאת: איה

שלום רב, בתי בת השנתיים וחצי שאהבה מאוד את זמן האמבטיה הפכה אותו ביום אחד לסיוט. היא לא מוכנה בשום אופן להכנס לאמבטיה פוחדת מהמיים בעיקר בקרבת הפנים והראש נכנסת להסטריה מוחלטת צורחת ומנסה לצאת. אני ממש מבוהלתמהתנהגותה ולא יודעת מה לחשוב יש לכם ראיון בעיקבות מה חל השינוי הקיצוני הנ"ל. התעללות בגן??? גיל המרד??? אני צריכה הדרכה דחופה . האם לפנות לרופא הילדים?? מצפה לתשובה דחופה. תודה.

28/06/2008 | 06:05 | מאת: חלי ברק שטיין

איה, לא עניתי דחוף כי בהמשך להודעה שפורסמה בפורום הייתי בחופשה איך התקדמו הענינים? האם החרדה נמשכת או נעלמה? אם לא עבר, הייתי מתיעצת עם פסיכולוג התפתחותי המתמחה בגיל. כל האפשרויות שהעלית של מרד וכו', לא נראות לי משהו כנראה הבהיל אותה,וצריך לזהות מה ולהרגיע אותה בהצלחה חלי

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים