לא מוכנה לשבת בכיא הבטיחות ברכב

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

28/05/2008 | 23:20 | מאת: נינה

ילדתי בת שנה וחצי בחודש האחרון היא איננה מוכנה לשבת בכיסא הרכב גם שיושב מישהו לידה היא מתחילה לבכות בכי מר מה עליי לעשות המצב החמיר בתקופה האחרונה גם במידה ונרגעה לאחר עשר דקות היא מנסה לצאת בכח מהכיסא האם יש קשר לבעיה כלשהיא וכיצד לטפל בזאת

29/05/2008 | 13:00 | מאת: חלי ברק-שטיין

נינה, קשה לדעת מדבריך אם יש בעיה, אבל נראה לי שצריך לא לוותר, ולו רק מפני שאין ברירה. אפשר לנסות להקל עליה עם מוזיקה, לדבר איתה. אבל לא לוותר. אם דברים לא יירגעו, אפשר ללכת להתיעץ עם פסיכולוג התפתחותי, אולי הוא יזהה משהו עמוק יותר שעובר עליה. בהצלחה חלי

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים