יחס לאמא

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

26/05/2008 | 12:14 | מאת: רחל

יש לי שלושה בנים הקטן בן חודש וחצי והגדול בן 5 והאמצעי בן4 כשאבא נמצא בבית כל מה שהם רוצים הם פונים אליו וכמעט לא מתיחסים אלי רק אבא אבא וכאני איתם בבית הכל בסדר מלבד זה שאני קצת יותר קשה איתם ובעלי לא מעיר להם שהם רוציםרק אותו. בכבוד רב רחל מה עושים .????????????????

26/05/2008 | 17:42 | מאת: חלי ברק-שטיין

רחל, את נפגעת מזה שהם מתעלמים ממך כשאבא בבית? יתכן והוא יותר אטרקטיבי כי הוא נמצא מעט, או שהוא באמת רך יותר. בכל מקרה - אם את ובעלך תחליטו שאתם רוצים לשנות את המצב. אמרו להם לפנות גם אליך, בעלך יכול להפנות אותם אליך- ודברים יתאזנו בהצלחה חלי

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים