בהלה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

25/05/2008 | 14:01 | מאת: חני

התינוקת שלי בת 4 חודשים ונבהלת מכל רעש קטן, עד כדי בכי (כמו בכי של כאב). האם זה נורמאלי? האם זה יחלוף?

26/05/2008 | 17:37 | מאת: חלי ברק-שטיין

חני,, תינוקות נולדים עם טמפרטנט אישי להם- הרגישות לכאב, והתגובות של הבהלה הן חלק מהטמפרטמנט. הבת שלך כנראה רגישה. לאט לאט צריך יהיה ללמד אותה להרגע. אני בטוחה שלא קל לכם. הייתי מייעצת לך ליתר בטחון להתיעץ עם רופא ילדים, שהוא יוכל לומר לך אם התגובות שלה יוצאות דופן, או שהיא כזו 'רק קצת רגישה'. חלי

26/05/2008 | 19:22 | מאת: בהלה

זה מזכיר לי את הבת שלנו כאשר היתה תינוקת בוכה ורגישה לכל רעש מצאנו שיש לה רגישות יתר גם בעיות עים טיטולים שעושים פריחה אים תירצי לדבר בטלפון השמח לעזור

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים