התחזות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

23/05/2008 | 18:20 | מאת: יעל

לפי איזה סוג מידע את קובעת שילד בן שנה לא מתחזה? מחקרים, השערות?

24/05/2008 | 10:10 | מאת: חלי ברק-שטיין

יעל, אני נותנת לך את דעתי המקצועית המתבססת על תאוריות ונסיון קליני מצטבר על ילדים בגיל הזה, ואני מנסחת אותה כהשערה. תמיד כהשערה כי בנושאים של נפש האדם אנחנו תמיד משערים. . את יכולה לקרא עוד מזה בספרי 'תקשיבו לי רגע'. אין כוונתי שילד בגיל שנה.לא עושה מניפולציות להשיג משהו , אבל 'המשהו' הוא כי מציק לו דבר מה, ולא כי הוא מתחזה בכל מקרה, את בהחלט יכולה לפנות ליעוץ ישיר אצל פסיכולוג התפתחותי אבל בכל מקרה, אם

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים