התנהגות בן 4.5

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

23/05/2008 | 11:19 | מאת: רחל

בני בן4.5 מחקה כל הזמן את הגננת שלו ולפעמים מדבר בלשון נקבה ומבקש דברים של בנות כמו איפור וכדומא לציין שהוא מאוד נבון ויש לו שני אחים קטנים ממנו. האם יש מה לעשות אני מודאגת. בכבוד רב רחל

24/05/2008 | 10:04 | מאת: חלי ברק-שטיין

רחל, אני מבינה את הדאגה אבל ילדים משחקים בזהות המינית שלהם בגיל הזה, וזה לא חריג. ובכל זאת, הייתי מבררת. ראשית עם הגננת- איך היא מגיבה להתנהגות הזו שלו, האם היא מתקנת אותו, אולי בגן הוא מתרשם שבנות עדיפות בעיניה ולכן נמשך לבגדי נשים? ובבית- מה יחסיו איתך ועם בעלך, האם יש איזושהי בעיה בהתקרבות שלו לאבא שלו? אם תתני לי את המידע הזה, אוכל להמשיך לנסות להבין ובכל מקרה, תמיד את יכולה לפנות לפסיכולוג התפתחותי שיעזור לך להבין במדויק את ההתנהגות של בנך חלי

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים