התעררויות מרובות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

21/05/2008 | 19:00 | מאת: לילה

בתי בת שנתיים לערך כל לילה היא הולכת לישון אחרי הקראת סיפור היא בוכה למשך זמן רב ולקח לה הרבה זמן להרדם וכמו כן היא מתעוררת מידי מספר שעות כל הלילה הדבר מונע ממני ומבעלי לישון דבר זה קורה אחרי תקופה ארוכה שהיא ישנה היטב

22/05/2008 | 18:53 | מאת: חלי ברק-שטיין

מכיון שאת מתארת שהתופעה חדשה, ולא היתה קיימת תמיד צריך לברר מה מציק לילדה. אולי משהו פיזי- חם, קר, כואב, אולי משהו נפשי- מתח, משהו מציק בבית, בגן. כדאי לברר, אפילו דברים שלא נראים לכם חשובים אולי משפיעים האם גם מצב הרוח שלה במהלך היום והעירות השתנה? בכל מקרה, תהיו סבלניים , אולי זה גל שיחלוף אם יש לכם עוד מידע, ידעו אותי, ואולי אוכל לדייק יותר באבחנה חלי

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים