גמילה מחיתולים אצל בנים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

21/05/2008 | 11:48 | מאת: אמאלה

אני נעזרת בישבנון עבור בני בן השלוש. האם יש ללמדו מלכתחילה לעמוד כשהוא עושה פיפי? הוא עומד על מדגרת הישבנון ועושה פיפי, אך מתקשה לכוונו? נאמר לי שאם קודם אלמדו לעשות בישיבה אח"כ זה סתם יבלבל אותו מה עןשים?

22/05/2008 | 12:22 | מאת: איילת

שלום לך, אמאל'ה! מניסיון אני מציעה לך להעזר בקוביה לצורכיי עשיית הפיפי(אנחנו קוראים לזה: "דרגש") שכך יסייע לבנך להיות בגובה האסלה, במידה והוא לא מגיע אליה. באשר לצורכי יציאות, נכון את עושה שאת משתמשת בישבנון עליו הוא יושב. על מדרגת הישבנון לא נוח לעמוד היות והיא מאלצת את בנך להתאמץ לשמור על שיווי משקל ולכן הוא לא יכול לכוון בדיוק לאסלה. חשבי על כך. ושיהיה לשניכם בהצלחה איילת

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים