פרידה ליומיים מתינוק בן חמישה וחצי חודשים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

20/05/2008 | 12:43 | מאת: מירב

שלום, אני אמורה לטוס ליומיים וחצי לחו"ל כאשר בני יהיה בן חמישה וחצי חודשים. הוא בעיקר יונק. אני תוהה אם הפרידה הזו תהיה ארוכה מדי עבורו או טראומטית מדי. תודה, מירב

20/05/2008 | 16:12 | מאת: חלי ברק-שטיין

מירב, יומיים וחצי אינם בעיה עבורו, אבל ענין ההנקה מסבך את הדברים. האם תוכלי לגמול אותו בהדרגה. עם הפרידה הוא יתמודד במיוחד אם יהיה עם מישהו מוכר ואהוב בסביבה הטבעית שלו, וזו ההמלצה. אבל להפרד בבת אחת מהנקה זה קשה. זה אולי יהיה המחיר של הנסיעה, לגמול אותו בהצלחה חלי

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים