משמורת של סבתא

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

17/05/2008 | 21:38 | מאת: מינה

בני נפטר לפני חצי שנה.הוא חי עם אישה 12 שנים והיו לו 2ילדים.8 חודשים לפני הפטירה הם היו פרודים עם המון כעס זה על זו.אני ניסיתי לאשלים בינהם ללא הצלחה,אך תמיד הייתי בקשר עם ילדים.אחרי פטירתו קיבלתי כסף שנישאר ממנו והפקדתי לחישבון הבנות עד גיל 18.כלתי כעסה מאוד עליי שלא נתתיט לה את הכסף ואסרה אליי להיפגש עם הילדים וגם לילדים איתי.מה אני יכולה לעשות?בבקשה תעזרו!

19/05/2008 | 16:17 | מאת: חלי ברק-שטיין

מינה, משתתפת בצערך על מות בנך. ברור שאת רוצה קשר עם הנכדים, בני כמה הם? אני מבינה שהם קטנים ולא יכולים לקיים איתך קשר לבד בכל אופן, הייתי מציעה לך לפנות ליעוץ משפטי בנעמת, כי אני יודעת שהיום נותנים זכויות ביקור חוקיות גם לסבים וסבתות במקרים של גירושין או סכסוכים אם לא תצליחו להגיע לפתרון בהגיון אולי תצליחו למצוא פתרון בדרך הזו. עד שדברים יירגעו. בהצלחה חלי

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים