צפייה בטלויזיה ובקלטות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

15/05/2008 | 11:53 | מאת: KROBIN

שלום, המון מדברים על כך שלא מומלץ לילדים בגילאים שונים לצפות בטלויזיה ובדיסקים מצוירים. יש לי בן , בן 5 חודשים, לאחרונה זה החל לעניין אותו. מה האמת בדבר? תודה

19/05/2008 | 15:25 | מאת: חלי ברק-שטיין

הכל ענין של מידה. קצת טלויזיה זה טוב ומרגיע. הרבה טלויזיה זו התמכרות וצמצום והיא באה על חשבון דברים אחרים. בגיל חמישה חודשים אפשר אבל לחשוף את התינוק למוזיקה ולתנועה אחרת, אין עוד צורך בטלויזיה. אבל אם יוצא והתינוק מגיב טוב- אז קצת ממש לא מזיק. חלי

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים