סדר יום לתינוק בן חצי שנה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים

13/05/2008 | 18:50 | מאת: נועה

שלום רב! אני נמצאת עם בני בן ה-6 חודשים בבית. עד עכשיו לא הייתה שיגרה מלבד שגרת ההשכבה לישון בלילה וכעת אני מרגישה שגם אני צריכה סדר יום וגם הוא זקוק לזה יותר ויותר. רציתי לדעת מהו סדר יום אופייני בגיל זה - עם דגש על פעילויות רצויות כמה זמן הוא אמור לשחק לבדו, באיזה תדירות להחליף לו צעצועים, האם מספיק לו לשחק כל הזמן על אותו מזרן פעילות? והאם את יכולה להפנות אותי לאתר/ספר שמפרט סוגי משחקים/הפעלות שאני יכולה לעשות איתו יחד. תודה רבה!!

19/05/2008 | 15:11 | מאת: חלי ברק-שטיין

נועה, הייתי אומרת לך לסמוך על עצמך ברוב המקרים, מה שאומרת לך האינטואיציה, וחשוב מזה- איך שמגיב ילדך. אם טוב לו בפעילות מסוימת- תמשיכי, אם לא תשני. אני פחות מתמצאת בהפעלות לגיל הזה. אולי אחד הקוראים בפורום יענה, או שתחפשי אתר שיותר ממוקד בתינוקות חלי

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים